Onze cursussen worden gegeven door professionele kaderinstructeurs. De basiscursus EHBO omvat tevens de reanimatieopleiding volgens richtlijnen van de NRR en wordt afgesloten met een erkend Oranje Kruis diploma. Elk jaar bieden wij in aansluiting daarop herhalingslessen aan om kennis en vaardigheden actueel te houden en daarmee het diploma geldig.

 

Zo mogelijk starten wij elk voor- en najaar in Holten de basiscursus EHBO, gegeven door een van onze ervaren kader instructeurs. In 12 avonden van 2 lesuren leiden wij je op voor het diploma EHBO van het Oranje Kruis. De lessen worden afgesloten met een examen en een officieel diploma van het Oranje Kruis.

Na het behalen van het EHBO diploma bieden wij ook de mogelijkheid om je kennis en het diploma met bijbehorende aantekeningen en/of certificaten door middel van nascholingslessen geldig te houden. Er is keuze tussen avondlessen of een gehele zaterdag.

 

Basiscursus EHBO start:

donderdag 14 september 2023                                         20.00 – 22.00 uur    

 

Les locatie in Holten (bij Gervedink Nijhuis)

Opleidingskosten bedragen € 199,--  *) inclusief EHBO lesboek, lesmaterialen, examenkosten en diploma.

*) Ziektekostenverzekeraars vergoeden vaak (een deel van) de cursuskosten. Informeer hiernaar bij je eigen ziektekosten verzekeraar.

Aanmelden via deze website of via secretaris@ehbo-holten.nl